сряда, 18 февруари 2009 г.

Виновен за кризата - Димитър Николов | novinar.net


Старите хора са казали:" Внимавай какво говориш, за да не ти се случи!". Но това нещо г-н Д.Николов не го е знаел, когато на 09-04-2008г написа проческо-вещарската си стаия:
"Сексът виновен за финансовите кризи
Еротични снимки карат мъжете да губят пари
".

Незнанието на закона не оневиява виновника!

Ето я и статията пророчница:
"Еротичните снимки предизвикват мъжете да поемат финансови рискове, установиха психолози и невролози след изследване на поведението на силния пол. Учени от Станфордския университет се опитват да обяснят икономическите кризи чрез теория за връзката между секса и парите. Сексуалната възбуда според тях е причина за удоволствието от хазарта и залагането на борсата. Поемането на големи рискове в бизнеса понякога води и до големи печалби, а сексът и печалбите са основните инстинктивни стремежи на мъжа. Центърът за сексуално удоволствие и центърът, който предизвиква стремеж към повече пари, се намират на едно и също място в мозъка и са взаимно свързани. Това място се нарича “нуклеус акумбенс” и отговаря за всички удоволствия в човешкия живот.
Новото изследване ще ни помогне да влезем в психиката на големите играчи на борсата. Винаги, когато залагат повече пари или предприемат необмислен ход, те подсъздателно мислят за секс. Кой знае колко еротични снимки могат да бъдат открити по компютрите на хората от Уолстрийт. Да се надяваме, че поне в нашето финансово министерство никой не гледа порно. Дано и министър Орешарски да не е бил на еротичното изложение миналата седмица"
Е, до тук всичко се сбъдна.
Сигурно заради тази статия минисър Орешарски е узнал за единственото по рода си в Източна Европа еротично изложение EROS SHOW
И за това иначе невинния министър, е отишъл на шоуто. А както виждате от линка, колко многооо щандове е имало там! Уффф, свет да му се завие на човек. Особено ако е сам. Сигурна сам, че г-н минисърът е повикал и аверчетата. И, от щандче на щандче - ето къде е заминало ДДС-то! Ами ако са решили да уважат всеки един от 4 дни? Сигурно другарчетата са посегнали и на всички ДДС-та "по земните кълбета"./Това още не е доказано/. То кредитите, които е трябвало да се вземат преди да влязат, са били задължителни:


Ерос Шоу
Описание: Мъж се е загледал по рекламен плакат на кредити преди да посети Четвъртият сезон на еротичното шоу Eros Show на входа на зала Универсиада от 2-5 април.
Дата: 06.04.2008 06:50

Та г-н Д.Николов, признайте, че вие сте виновен за източване на ДДС а не горкият министър Орешарски, който не беше подозирал, че има “нуклеус акумбенс” и Европа еротично изложение EROS SHOW ако вие не му бехте казали.

Ето как започва страданието на един народ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар