вторник, 24 февруари 2009 г.

Лошите хора

"Това, че хората правят лоши неща, не означава, че са лоши хора" / Анатомията на Грей /



Един ангел слиза на земята, видял, че хората грешат и казва на Господа: „Тези големи грешници, как ги търпиш?“ Той се въплотил на земята и направил два пъти повече погрешки.

Не търсете на земята светии. Всички ония хора са светии, които носят живот в себе си. Всички ония хора са светии, които носят мир със себе си, всички ония хора, които носят светлина, те са светии. Тия хора, в каквато форма да ги видите, дето и да са те, те са хората, изпратени да помагат на земята.
Лошите хора са хората, които са изпратени да вземат нечистотиите и да ги изхвърлят навън. Така, че трябва да уважаваме, че те със своята кола носят нашите боклуци и ги изхвърлят. „Вмирисал се е този човек.“ Длъжността му е такава, не казвай така. Винаги следете онези, които носят доброто със себе си. Благодарете за лошите хора, които носят нечистотиите навън. Да благодарим за всичко онова, което става около нас.
Животът, по който и начин, в каквато и форма да дойде, щом носи живот, приемете го. Онова, което отнема живота, в каквато и красива форма да дойде, пазете се от него.
Истината е това, което дава живот.

Насила хубост и наужким лудост няма ! Лоши хора също ! Всички сме добри ! Лошо става, когато не можем да се разберем.

Няма коментари:

Публикуване на коментар