неделя, 29 март 2009 г.

5 ТИПА МЪЖЕ - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРЪШКАЧИ


Жените преживяват тежко изневярата. Мъжете, податливи на “забранен” роман са около вас. Огледайте се! Преценете как се развиват отношенията ви и дали той не е един от тези:

• Скучаещ мъж - още не успял да се огледа - и е вече в леглото. Най-често срещаният тип. След дългите години рутинен семеен живот в дълбочината на душата му се появява порив за нови, възбуждащи впечатления.

• Любознателен мъж - догонва заминалия влак. Това подтиква любопитството му. То много често се вселява в предани мъже. Този тип мъж няма да изостави жена си, но много му се иска да разшири опита си.

Комплексиран мъж – нужен му е не секс, а признание. Дълбокото чувство на неудовлетвореност от себе си постоянно гложди този тип хора. Те винаги търсят чуждото одобрение, стремят се да възстановят загубената увереност в себе си. Сексуалното влечение само съпровожда този истински мотив. Четиридесет годишните тук са най-уязвимите. Когато честолюбивите ти замисли не се сбъдват, ти се иска отново да преживееш младостта.
• Сексуално неудовлетворен мъж. Някои жени не искат да разберат, че мъжът, когото държат на гладни ясли (сексуално), е прекалено податлив и е на крачка от изневярата. Сами са си виновни! Помнете, че дори апостол Павел, отличаващ се с краен консерватизъм в отношенията от интимната сфера, предупреждавал съпрузите: “Не се дръжте един друг в разпалена сексуална неудовлетвореност!”

• Развратен мъж: хищникът прави набези извън тихото си пристанище. Класическият пример е Казанова. Тези мъже се отнасят хищнически към жените. Те знаят слабостите им, изработили са си безотказна техника за съблазняване.
Източник: http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=4226

1 коментар: