събота, 3 януари 2009 г.

Тест - Повярвай в себе си



Създадена от известен японски психолог, Кокология е наука за кокого („ум" или „дух" на японски език). Основана на солидни психологически принципи, Кокология изисква от вас да давате отговори на привидно невинни въпроси - като цвета на въображаема птица, долетяла през прозореца ви - като след това ви показва какво разкриват те за вас. Кокология предлага уникален подход към самопознанието, а когато се играе с повече хора, може да се окаже забавен начин за вникване в същността ви, непозната за другите.

Исаму Сайто, известен професор в университетите Рисшо и Уаседа в Япония, е автор на няколко бестселъра в областта на психологията и човешките взаимоотношения. Той е създателят на Кокологията.

Тадахико Нагао е ръководител на Екипа на проекта Кокология, наблюдаван от професор Сайто. Кокология е продадена в над четири милиона екземпляра в различните й издания в Япония.


А сега и самият ТЕСТ:
Представете си, че през прозореца на стаята ви долита синя птица. Тя попада в капана на всички вещи и предмети, без да може да излезе обратно. Нещо ви привлича в нея и решавате да я оставите при себе си.
За най-голяма изненада, на следващия ден тя е сменила цвета си - вече е жълта! Тази необикновена птица сменя цвета си всяка нощ - на сутринта на третия ден тя е яркочервена, а на четвъртия става абсолютно черна.


Какъв цвят ще има птицата, когато се събуждате на петия ден?
а/ черна
б/ синя
в/ бяла
г/ златна


Отовори на теста днес в 20:00рм , Търсете под заглавие: Тест - Повярвай в себе си - Отговори

Отговорите на: http://stephcheto.blogspot.com/2009/01/blog-post_3682.html

4 коментара:

  1. На петия ден птицата ще е бяла, не знам защо, казвам го интуитивно.

    ОтговорИзтриване
  2. Предполагам бяла, защото се изредиха трита основни цвята - син, жълт и червен, после монохромните - черен - бял!

    ОтговорИзтриване
  3. Синьо - 0000FF
    Жълто - FFFF00
    Червено - FF0000
    Черно - 000000
    Няма закономерност или поне аз не я виждам. Логиката не е свързана с компютрите. Май...

    ОтговорИзтриване