неделя, 28 декември 2008 г.

Кръвната група - какво подсказва за партньора ви




Ако А обикне О... или какво може да подскаже кръвната група на партньора ви

I (0)

Природата е снабдила О с всичко необходимо, за да бъде един брак успешен и интересен. Те са общителни, обичат веселието, харесва им да общуват с интересни хора и да се занимават с необикновени неща. Стараят се винаги да запазват топли и приятелски отношения с партньора, дори ако възникнат проблеми. Най-силната им черта е тяхната приспособимост. Докато другите двойки все още само започват да привикват към съвместен живот, О вече отдавна се чувстват на мястото си. Съвместният живот с О е лишен от рутина. Те са спонтанни, могат да решат, че трябва да отидат на театър 10 минути преди започването на спектакъла или да замислят кратко пътешествие за събота и неделя едва в петък вечер.
Всекидневието ги отегчава и това се проявява най-силно в секса. Нуждаят се от изненади - секс в неочаквани места, в необичайно време.

II (А)

Семейните А предпочитат да анализират всичко с помощта на откровенни разговори. По време на семейна криза те се стараят да изяснят причината за възникването й и да се опитат да стигнат до разумен компромис. За тях е типичен аналитичният подход. Разбира се, те могат да измъчат партньора си със спомени от преди много години и въпроси, защо партньорът им е постъпил така или еди-как си и какво се крие зад това. Подобна тактика обаче е за предпочитане пред премълчаването на конфликта. Доста чувствителни, могат лесно да се обидят. По принцип, приспособяването им към семеен живот е доста сложно, понеже А в брака трудно се променя. Като цяло кредото на А в брака може да се определи така: дълбоките чувства са недостатъчни и е необходим рационален подход към проблемите и творческо решение.

III (В)

Независимо, че специалистите достатъчно ниско оценяват възможностите на В в областта на интимните отношения, те притежават качества, които могат да ги направят най-идеалните съпрузи - решителност и оптимизъм. Те винаги проявяват своите чувства максимално открито и недвусмислено и ако партньорът им чувства същото, тогава в са готови да узаконят отношенията си незабавно.
В брака на преден план излизат такива земни аспекти като организация на финансите, поддържане на дома, съвместно вземане на решения, а за това се изисква упоритост, стабилност, логика и умение да се планира - всичко това при В винаги е наред. Хората с тази кръвна група възприемат брака като проект, над който трябва постоянно да се работи. Домашните задължения те разпределят така както е удобно и за двамата партньори. Най-важното качество на В за брака е усещането на собствената отговорност за всичко. В случай на неприятности В няма да обвинява всички подред - от съпруга до съдбата, а ще кажат: "Аз трябва да поправя това."

IV (АВ)

АВ умеят да се настройват към чувствата на партньора и по някакъв свръхестествен начин да ги разбират. Благодарение на това те стават здрава опора на щастливия брак. Психолозите смятат, че най-добрите качества за хората с кръвна група АВ е алтруизмът и способността за съпреживяване. В случаите, когато на партньора е необходима помощ, те са готови да пожертват всичко. Темпераментът на АВ прави живота с тях непредсказуем. От една страна АВ се стремят в дома им всичко да е гладко и спокойно. При това обаче смятат, че свободата и известно количество време извън семейството съществено може да освежи и разшири отношенията, което може да стане причина за семеен конфликт. Особено когато те са прекалено увлечени от някакво хоби или прекарват несъизмеримо по количество време в приятелска компания.

1 коментар: