неделя, 8 март 2009 г.

Кръвната група - проверка за съвместимост



МОЯТА ПОЛОВИНКА... или проверка на съвместимост

О и О


--------------------------------------------------------------------------------
В такъв брак и двамата партньори обичат да излизат, да се срещат с нови компании и да се веселят. Това ги устройва, понеже всичко, което е необходимо на О-та е свободата да се занимава с това, което му е интересно. Те прекрасно си подхождат в сексуален план. И двамата обичат експериментите и нововъведенията в леглото. Проблеми могат да възникнат във връзка с невероятната способност на О да се приспособява. При възникване на известно неразбиране между съпрузите, О могат да решат, че е по-добре нещо да променят, а не направо да решават въпроса. Подобна тактика може да доведе до пълното неразбиране на проблема.


О и А


--------------------------------------------------------------------------------
От О и А се получават добри, но трудни партньори. По природа А са интроверти, а О -- са тяхна противоположност. А предпочитат стабилност, О обожават приключенията. А се стараят да избягват откритата демонстрация на чувства, а О правят това с огромно удоволствие. Противоположностите обаче се привличат, и именно благодарение на това бракът между А и О е възможен. Слабостта на единия партньор е силата на другия. А смятат О за интересни и необикновени, възхищават се от тяхната свободна, общителна натура. На свой ред О са заинтригувани от задълбочеността на А. Основният проблем в подобен брак обикновено стават несъвместимите възгледи на партньорите по отношение на всекидневието. А го приема като благодат, О не може да го търпи. В секса става същото - А се придържат към ритуала, О се нуждае непрекъснато от нещо ново.


О и В


--------------------------------------------------------------------------------
Специалистите определят и двете групи като активни. Те са активно обаче по различен начин - В са по-прагматични и организирани, О са по-бързоподвижни. И по темперамент те са абсолютно противоположни. В са интроверти, О -- обратно; В обичат тесния семеен кръг, О обожават да се срещат с други хора. Но както често става противоположностите се допълват взаимно. В цени общителната и открита натура на О, а О се възхищава от целеустремеността на В. Подходът им към секса също е противоположен, но находчивостта на В и приспособимостта на О се съчетават прекрасно.


О и АВ


--------------------------------------------------------------------------------
О и АВ са доста сходни в много неща - те са общителни, бързоподвижни, техният подход към брака практически е един и същ. В този съюз има и други интересни аспекти. Така например, макар О да са енергични и винаги готови да започнат нови проекти, те нямат стремежа на АВ да направят всичко идеално каквото и да става. АВ добавя в домашния ред елемент на практичност и акуратност. И двамата партньори умеят да се приспособяват лесно към промените, което позволява на двойката да се справя успешно с всекидневната рутина и с възможните проблеми. Но има и една потенциално конфликтна зона: желанието на АВ да има неприкосновено пространство. За О подобен стремеж може да бъде абсолютно неразбираем. Затова пък О и АВ прекрасно се съчетават в сексуален план -- и двамата обичат новите неща.


А и А


--------------------------------------------------------------------------------
Брак, в който и двамата партньори са от кръвна група А ще бъде много организиран и сдържан. Обаче А са доста чувствителни, те се обиждат лесно. Затова повечето конфликти ще възникват именно поради това, че някой от тях ще се почувства обиден. Тогава спокойствието им отлита и около тях става доста горещо. А са хора на навика. те се чувстват прекрасно, когато дните се нижат един след друг, месец след месец без да се променят. Понеже и двамата партньори предпочитат всичко да бъде предсказуемо, сексът при тях е по-скоро своеобразен ритуал, при който времето, позата и продължителността ще бъдат неизменни. Именно това обаче е нужно на А.


А и В


--------------------------------------------------------------------------------
Всеки от партньорите в такъв брак е талантлив по своему: А -- творчески, В -- технически. Те функционират съвместно като добре подбран екип. И двамата се справят отлично с поддържането на механизма на техния брак в работно състояние.
Прекрасно се съчетават и в сексуален план. За В е много важно да достави удоволствие на партньора си. А могат да бъдат достатъчно изобретателни, независимо че им харесва постоянството. Струва си двамата да отрегулират системата на сексуалните си отношения, и ще съумеят да станат една щастлива двойка. Проблемите в подобен съюз възникват основно поради това, че и двамата са прекалено разсъдливи. Затова пък, когато възникне конфликт, те са състояние да погледнат на него обективно и да се постараят да го решат.


А и АВ


--------------------------------------------------------------------------------
В много неща А и АВ си приличат: те са натури творчески, темпераментни, готови да оказват на партньора си постоянна емоционална подкрепа. В подобен брак А удържат бурната натура на АВ. Сложният темперамент на АВ ги прави доста взривоопасни. А пък винаги са готови да застанат до съпруга си при възникване на проблеми. Затова пък АВ не допускат партньора им да скучае.
В сексуален план А и АВ прекрасно се сработват. Подходът на АВ към секса е много изобретателен, при това обаче те не възразяват срещу склонността на А към рутината -- нещо повече, дори се наслаждават на това. И изобщо, до разсъдливия А се чувстват в безопасност.


В и В


--------------------------------------------------------------------------------
В подобен брак партньорите постигат неочаквани резултати: всеки от тях запазва немалко от личната си свобода и в същото време те са истински близки. Бракът между В и В е доста продуктивен -- в смисъл, че партньорите си помагат взаимно в развитието си. Възникват обаче и проблеми, особено когато в тях се разгаря съревнователният им дух. Тогава в дома им става горещо. В има склонност да отстоява възгледите си до последно. Затова в такъв брак съществува опасност да се превърне в семейство, където партньорите се обичат, но изобщо не могат да живеят заедно.


В и АВ


--------------------------------------------------------------------------------
В много цени оригиналността и приспособимостта на АВ, които пък са привлечени от строгия ред и упоритостта на В. И единият, и другият тип се възхищават от онези качества в партньора си, които на тях самите не им достигат. Заедно съпрузите са силен екип. Независимо от различния им темперамент, и В, и АВ от първите дни на брака си се стараят да говорят за всичко открито и искрено. Със своята субективност и догматизъм В е склонен към авторитаризъм, и само АВ може да понесе това. Отношението на АВ към секса като цяло е доста сложно - иска му се нещо ново и непредсказуемо, докато В предпочита да планира нещата предварително. Силата на АВ обаче е в това, че те се приспособяват прекрасно към всякакви обстоятелства и с радост ще направят компромис.


АВ и АВ



--------------------------------------------------------------------------------
Бракът между двама с кръвна група АВ е едно наистина енергично и бурно явление. Срещата на двама "сложни" темперамента обещава изненадващи резултати. Да се предскажат постъпките на АВ практически е невъзможно. И благодарение на този елемент непредсказуемостта на тези бракове заприличва на увлекателна партия шах. Тъй като АВ притежават невероятни запаси от енергия, съпрузите ще се подкрепят и вдъхновяват постоянно един друг. Но те ще имат проблеми с контрола на своя "сложен" темперамент, и това може да доведе до възникване на съществено напрежение. Понеже АВ стигат до крайности във всяка своя изява - както в хармонията, така и в кавгата - техните сексуални отношения ще бъдат или чести и страстни, или редки и безразлични. Като цяло, бракът между двама с кръвна група АВ притежава всичко, освен стабилност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар