събота, 27 декември 2008 г.

Отговори на теста - Вие и секса



Ето ги и отговорите

0-10 точки: Вие сте лицемер.
10-15 точки: Рационалното начало у Вас е силно развито, Вие сте много взискателни, подозрителни и ревниви по отношение на жените (мъжете).
16-20 точки: Вие сте девствени по душа, нямате приятели, които биха Ви оказали развращаващо влияние.
21-30 точки: Вие сте или стар, или болен, а може би се правите на такъв, какъвто не сте в действителност.
31-35 точки: Вашите морални устои са непоклатими, идеалът Ви е здраво и дружно семейство.
36-40 точки: В никакъв случай не сте безразсъдни, случайните сривове Ви мъчат много, Вие сте създадени за семеен живот, в любовта се стремите към стабилност, взискателни сте към избраника (избраницата) си.
41-50 точки: Вие сте човек със съвременни възгледи, не сте склонен да обсъждате когото и да било, но водите твърде държан полов живот.
51-55 точки: Имате много неизползвана енергия, млади сте и се стремите да вземете от живота всичко. Сексът за вас е органическа потребност.
56-60 точки: Вие сте увличаща се натура, но сте способни и на дълбоки чувства, несподелената любов може да се превърне в трагедия за Вас.
61-65 точки: Вие мечтаете за необикновен(а) мъж (жена), но се задоволявате със случайни срещи, не сте удовлетворен(а) от личния си живот, но сте си виновни само Вие, тъй като не се възползвате от възможността да си изберете достоен спътник (достойна спътничка) в живота.
66-70 точки: Преживели сте голяма любов, завършила с крах, разочаровани сте, водите безпорядъчен живот, а всъщност мъжете (жените) Ви обичат.
70-80 точки: Струва Ви се, че сте опитали всичко, перчите се с разочарованието си от мъжете (жените), но всяко Ваше запознанство възражда надеждата за щастие.
81 и повече точки: Вие сте развратни, цинични, бурната младост Ви е уморила. Съпругът (съпругата) Ви е напуснал(а) или сте на границата на развода.

Весели празници!

5 коментара: