петък, 4 септември 2009 г.

Какъв си и кой е цветът на живота ти



Датата на раждане може да покаже какъв е основният цвят на живота ви, в който е оцветена и вашата аура. Съберете деня, месеца и годината на раждане, за да получите вашето число. Числата 11 и 22 са известни като „доминиращи".
Пример: Ако сте родени на 13 февруари 1970 година, основният цвят на живота ви може да се разбере по схемата: 13.02.1970 = 1+3+0+2+1+9+7+0 = 23. Полученото число се намалява до еднозначно чрез събиране: 2+3 = 5. На числото 5 съответства светлосиният цвят.


За какво говори цветът:


Числото 1 - червен цвят
Целият ви живот ще бъде изживян с много страст, чувственост и любов. Именно любовта ще ви мотивира и води напред. Носителите на червен фон на аурата са хора на честта, целеустремени, разкрепостени и оптимистични.




Числото 2 - оранжев цвят
Оранжевото говори за емоции и здраве. С оранжев фон на аурата хората са контактни, добри и отзивчиви към нуждите на хората. Вие съчувствате на по-слабите и се опитвате да им помагате.Родени сте за благородни мисии.


Числото 3 - жълт цвят
Жълтото говори за творчество и интелект. Носителите на жълтия фон на аурата се самоутвърждават чрез съзидателна дейност. Тяхното присъствие огрява и очарова околните. Цял живот търсите съвършенството.


Числото 4 – зелен цвят
Вие живеете природосъобразно и търсите мира в себе си. Вярвате в хората и в тяхното изначално. Не променяте лесно намеренията, визията и мнението си. Търсите хармонията с околната среда. Лесно се адаптирате.


Числото 5 - светлосин цвят

Този цвят говори за талант, любов към пътешествия и стремеж към търсенето на истината. Светлосиньото показва творчески способности, богато въображение и светъл ум. Носителите му се чувстват вечно млади и способни на всякакви дела.


Числото 6 - син цвят
Синьото е свидетелство на благородство и хуманизъм. По правило носителите му са уверени хора, отговорни и грижливи към околните. Хората инстинктивно чувстват това и се стремят към тях.


Числото 7 – виолетов цвят
Това е цветът на духовността, интуицията и ясновидството. Носителите на виолетовия фон на аурата имат изострена чувствителност и интуитивен дар. Помагайки на хората, те проявяват сдържаност и такт. Не обичат да търсят помощ от някого, разчитат на собствени сили.


Числото 8 - розов цвят
Цветът свидетелства за нежност, но и за целеустременост и трудолюбие. Хората с този фон на аурата са грижовни. Тези качества обаче, не им пречат да отстояват собственото си мнение и твърдо да поддържат гледната си точка. Склонни са да мислят повече за чуждото добро, отколкото за своето.


Числото 9 - бронзов цвят

Този цвят говори за хуманизъм и саможертва. Носителите му са, грижливи и в същото време решителни. Те с желание помагат без да се натрапват. Повечето от тях имат позитивно мислене. Не са горделиви.


Числото 11 - сребърен цвят
Сребърното говори за интуиция, идеализъм и мечтателност. Това са духовни личности, надарени с творческо въображение и голяма итуиция. Те са благородни, честни и доверчиви. Най-много разчитат на обствената си интуиция.


Числото 22 - златен цвят
Свидетелство за безграничен потенциал. Този цвят говори за наличието на големи способности и отговорност. Тези хора са съпътсвани от успех. Те имат високи идеали, а когато ги реализират са щастливи. Родени лидери, с енергетика предаваща се на околните.

Източник:http://www.magicaura.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар