вторник, 6 януари 2009 г.

Три магически изречения за укротяване на жени



Тя иска да ви убие. Не е ясно поради каква причина, не е ясно дали вие изобщо сте замесен в цялата ситуация, но резултатът е на лице - половинката ви е бясна.
На всяка цена трябва да направите нещо, за да я успокоите, особено ако планирате да гледате мач или филм по телевизията. Знаете, че за тези свещени действия се изисква абсолютна тишина.
Укротяването на разярена жена всъщност не е толкова трудно. Трябва обаче да знаете трите магически изречения, с които да свалите гарда й и в крайна сметка да излезете и двамата невредими от ситуацията.

1. Разкажи ми всичко

Най-често ядът се поражда от това, че не можем да говорим за дадения проблем. Като й дадете възможност да говори, вие печелите две неща:
първо- нейното безкрайно уважение към вас заради това, че искате да я изслушате.
И второ: вероятността тя да осъзнае, че се е ядосала за глупости докато ви разказва причината за гнева й, е много голяма, така че мирът може да се окаже много по-близо, отколкото предполагате.

2. Толкова си красива

Но й го кажете така, сякаш сте получили просветление докато изслушвате тирадата й. Покажете й, че тя е за вас светлината в тунела, дъгата след буря и всички онези неща, в които жените вярват, а мъжете не искат да признаят на глас.
С тези точно три думи ще й разтопите сърцето. Тук обаче има малка уловка. Ако сте се заплесвали по новата ви руса колежка и тя е забелязала, ви е забранено да използвате магическа фраза номер две, защото тя тогава автоматично решава, че сте гузен и ще продължи да ви пили на главата с удвоени сили.

3. Съжалявам, за всичко съм виновен аз

Толкова класическо и толкова трудно за казване. Съвсем малка част от хората са готови да признаят грешката си.
Мнозинството се борят със зъби и нокти, за да се защитят.
Използвате ли магическа фраза номер три, шансът да завършите спора в леглото, се увеличава.
Защо ли? Защото за жените е изключително възбуждащо да разберат, че мъжът срещу тях ги обича и се разкайва за стореното в името на любовта.
Публикациа на:http://muje.tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар